Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

spijt van besnijdenis terecht?  

  RSS

Michael
 Michael
(@Michael)
Gast
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 2
18/03/2021 7:26 pm  

Ik heb mij vijf jaar geleden laten besnijden. Pas door de cononacrisis, waarin ik meer tijd had om na te denken en te piekeren, ben ik gaan nadenken over hoe het vroeger was met een voorhuid. In mijn herinnering was het masturberen toen veel intenser en fijner dan nu. En ik heb ik er nu ergens spijt van. Weliswaar was het medisch eigenlijk wel noodzakelijk, maar toen ik jong was, kon ik mijn voorhuid nog best wat schuiven. Alleen wist ik toen niet dat de voorhuid over de eikel moet kunnen. (Ik had geen vriendjes of broertjes en ik moest het allemaal een beetje zelf uitvinden.

Zijn er manier om de voorhuid terug te laten groeien of operatief te laten terugplaatsen met andere huid?


ReageerCitaat
Raymond
 Raymond
(@Raymond)
Gast
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 5
01/05/2021 3:35 pm  

Nee die methodes zijn er helaas niet. Je zal het moeten stellen met een blote eikel voor de rest van je leven vrees ik. Ik ben nu 62 bijna 63 en ik ben ook besneden. Is op mijn 19e gebeurt om medische redenen. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb mijn 3 zonen ook laten besnijden toen ze nog jong waren. Ook zij vinden het fantastisch. Nooit geen nare geurtjes meer, het is hygiënischer, het ziet er ook veel mooier uit en het is beter bij seks. En je kan het langer volhouden. Dus wat wil je nog meer.🙂


ReageerCitaat
strak
 strak
(@strak)
Gast
Lid geworden: 7 maanden geleden
Berichten: 1
12/05/2021 10:07 am  

Beste Michael,

Wat Raymond zegt klopt niet helemaal.

Ik heb zelf veel gehad aan deze website:

http://www.restoringforeskin.org/public/foreskin-restoration-real-coverage-index-rci

het vergt enige doorzetting vermogen en veel tijd maar het kan jou altijd helpen.

Ik ben op mijn 14de besneden omdat ik de voorhuid niet over mijn eikel kreeg, hierdoor ontstonden weer andere problemen waardoor besnijden de beste optie was.

Ik heb toen een lage rci-0 gekregen. In slappe toestand zat mijn huid al strak en had ik schaamhaar op mijn schacht zitten. Bij een erectie had ik altijd een pijnlijk knellend gevoel alsof ik niet volledig kon groeien. 

een aantal jaar terug ben ik op deze website terecht gekomen en heb ik mijn huid een beetje gerekt. het duurt lang en is zeker niet prettig maar het werkt wel als je geduld hebt.

Ik zit nu op een rci-1, volledig herstel ga ik niet doen want ik ben best blij met mijn besnijdenis alleen dat knellend gevoel bij een erectie wilde ik kwijt. 


ReageerCitaat
Michael
 Michael
(@Michael)
Gast
Lid geworden: 6 maanden geleden
Berichten: 2
05/06/2021 3:48 pm  

Dank je wel, Raymond. Wat je vraag betreft: wat ik nog meer wil, is het gevoel van de voorhuid die over de eikel gaat. Dat vond ik een heerlijk en geil gevoel. Nu vind ik het aftrekken minder fijn dan toen. Doe ik misschien iets verkeerd?


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub