Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

Mijn besnijdenis - uitnodiging om over jouw besnijdenis te vertellen  

Pagina 2 / 2 Vorige
  RSS

Erik
 Erik
(@Erik)
Gast
Lid geworden: 11 maanden geleden
Berichten: 3
15/08/2019 12:22 pm  

Hallo besneden mannen,

Ik ben inmiddels meer dan een week verder sinds mijn besnijding en het leek me wel weer leuk om even een updateje te doen. Ik had de afgelopen week veel last van irritatie in de vorm van pus en twee dagen geleden ook bloed. Ook leek het alsof mijn eikel een beetje aan het vervellen was of iets wat daar op leek. Ook leek de zwelling eerder toe te nemen dan wat anders, dus voor de zekerheid toch een drietal telefoontjes gepleegd naar het ziekenhuis, zodat ik vanmorgen toch maar eens langs kon komen voor een controle. Gelukkig waren ze niet heel erg onder de indruk van mijn situatie en zeiden de irritatie normaal is, goed blijven wassen zonder zeep en proberen geen gaasjes enzo te gebruiken. De zwelling zou over de loop van de komende weken gewoon volledig wegzakken. Met een gerust hart ben ik weer naar huis gegaan.

Verder gaat het helingsproces wel goed, de nachtelijke erecties zijn beter uit te houden en ik werd vanmorgen ook niet wakker van de pijn, maar gewoon van mijn wekker. Ik kan ook redelijk uit de voeten met de penis los in de boxer, zonder gaasjes en vaseline: de gevoeligheid is niet te extreem meer en de wondrand blijft ook niet meer constant overal aan plakken. Onaangekondigde tikken zijn nog wel naar, en op de plekken van de hechtingen is het nog wel gevoelig als er een aanraking plaatsvindt op de hechting zelf of hierbij in de buurt. Ik zie hier en daar dat de wond ook al aan het dichten is, maar er is nog wel een lange weg te gaan voordat deze rondom helemaal dicht zit, dus voordat bij mij de hechtingen eruit gaan vallen zal zeker nog wel een week duren denk ik. Vanavond voor het eerst weer proberen te werken na een week ziek thuis te hebben gezeten na mijn eerste poging vorige week. (wat echt niet slim was)

Verder heb ik nog twee tips voor mannen die nog besneden moeten worden of net besneden zijn. Eentje is dat je je goed moet voorbereiden op de mentale kant van dit genezingstraject, want dit valt me erger tegen dan de physieke pijn die er bij komt kijken. Zeker de eerste paar dagen vroeg ik me elke seconde van de dag af of het allemaal wel goed ging, of ik niet iets fout deed of beter kon doen, of ik niet naar het ziekenhuis moest, of het er allemaal wel goed uit zou komen zien. Dit lijdt tot erg veel stress, terwijl dit in principe niet nodig is. Bij de kruitvat verkopen ze stress verlichtende pillen, die mij toch wel geholpen hebben, dus dit is een optie als je hier last van krijgt. 

Mijn tweede tip is voor als je iets verder bent en die helpt mij nu vooral heel erg: zorg dat je een badjas in huis hebt! Als je de hele dag niks hoeft is het heel fijn om zonder boxer met de blote penis de hele dag in je badjas rond te lopen. Dan heb je ook niet de nare ervaring van het erin en eruit halen van je piemel uit je boxer bij het plassen, dit gaat op deze manier veel sneller. Daarnaast wordt de wond dan ook blootgesteld aan de lucht, dit is ook goed voor het genezen. Op zich een best voor de hand liggende tip, maar ik ben hem nog nergens tegen gekomen en bedacht me dit zelf ook pas na een paar dagen, dus ik dacht ik plaats hem toch even. Waar je wel voor op moet passen, is dat je niet teveel met je eikel over een te zachte badjas strijkt, want dan kun je natuurlijk redelijk snel een flinke stijve krijgen en dit kan zeker in het begin nog aardig pijnlijk zijn. 

Hoop dat jullie er iets aan hebben,

Greetz Erik. 


ReageerCitaat
Erik
 Erik
(@erik)
Nieuw lid
Lid geworden: 11 maanden geleden
Berichten: 1
09/09/2019 8:52 pm  

Deel 1:

Hallo iedereen,

Ik ben 19 jaar en heb voor zo ver ik weet eigenlijk altijd al last gehad van phimosis, waardoor ik mijn voorhuid niet over mijn eikel heen kon krijgen. Ik had eigenlijk nooit door dat dit een probleem was en eigenlijk ook nooit ergens last van. Rond mijn 16e kwam ik er wel achter dat dit eigenlijk niet hoorde, maar omdat ik toch nergens last van had, vond ik het ook niet nodig om hier iets over te zeggen tegen iemand, het blijft toch een beetje een ongemakkelijk onderwerp. Maar ongeveer een maand geleden had ik moeite met geslachtsgemeenschap met mijn vriendin, waardoor ik toch maar eens tegen mijn moeder heb gezegd dat ik hier mee zat. Die was gelukkig heel behulpzaam hierin en dezelfde week zat ik nog bij de huisarts. Die wees me eigenlijk direct door naar de uroloog. Daar kon ik drie weken later terecht. Ik had mijn broek nog niet uitgetrokken of hij had zijn besluit al gemaakt: je moet besneden worden. Met een beetje mazzel omdat er net een afspraak vervallen was kon ik een week daarna al terecht... Dat was vandaag.

Vanmorgen om 9.30 ben ik dan ook besneden onder plaatselijke verdoving. Ik zag hier al aardig tegen op moet ik zeggen: en terecht. Het ontsmetten van mijn penis prikte een beetje maar dit vond ik wel meevallen. Maar toen mijn behandelend uroloog de eerste prik toediende was dat toch wel even schrikken. Er volgende nog een aantal vergelijkbare prikken, fijn was het zeker niet maar opzich nog wel uit te houden, maar toen kwam die: een prik van boven af. Deze kwam aardig uit het niets en zorgde er toch wel voor dat ik vloekend de rand van het bed vast greep. Daarnaast was er bij mij nog sprake van flink wat verkleving omdat ik hier al jaren mee rond liep. Deze moesten deels al schoon gemaakt worden. Helaas voor mij waren de verdovingen nog niet volledig ingewerkt... Dit was nog erger dan verdovingen zelf, omdat dit meer dan een minuut lang duurde (dit voelde voor mij echt als 10 minuten). Vervolgens even gewacht tot de verdovingen wel volledig ingewerkt waren, dit voelde erg raar en zwaar aan. En toen begon die te knippen en te snijden, terwijl ik een soort ongemakkelijk gesprek probeerde te voeren met de assistente. Ik lag met mijn ogen dicht, ik kon mezelf niet zo ver krijgen om te kijken wat daar beneden allemaal gebeurde. Ik voelde mijn penis af en toe bewegen, en uiteindelijk een doffe plof van het stuk huid dat was verwijderd, ik was besneden. Dit ging eigenlijk sneller dan verwacht en na de verdoving stelt de operatie zelf dan ook eigenlijk niet zo veel voor. Tijdens het aanleggen van de hechtingen merkte ik wel dat de verdovingen uit begonnen te werken, pijn deed het niet maar het voelde wel heel vreemd. Toen alles afgerond was durfde ik voor het eerst naar het resultaat te kijken: een gigantisch blauw/rode opgezwollen knots, verpakt in een dik verband was wat ik zag. Toch wel heel gek. Mijn penis werd omhoog terug in mijn boxer gelegd en na de arts duidelijk te hebben gemaakt dat ik me verder prima voelde mocht ik meteen al naar huis.

Eenmaal thuis begon de verdoving verder uit te werken. Echt pijn deed dit niet maar het brandde wel een beetje en was het eerste uur echt wennen. Daarna gewoon op bed gaan liggen. Na nog een uurtje voor het eerst proberen te plassen, dit was ook wel een beetje spannend. Dit viel gelukkig heel erg mee, geen bloed of pijn. Schrok wel van mijn eikel toen ik hem nu thuis weer zag, nog erger opgezwollen, het lijkt wel een ballon! Het terugleggen van mijn penis in mn onderbroek was wel even lastig maar stelde verder allemaal niet zo veel voor.

We zijn nu aan het einde van de dag en echt pijn heeft het nog niet echt gedaan gelukkig. Ben wel zenuwachtig voor de eerste nacht en de eventuele erecties die daarbij komen kijken, en natuurlijk de bekende ODOL... Hoop dat deze mee zullen vallen, online lees je nog wel eens horrorverhalen over uitgescheurde hechtingen en hier word ik dan toch een beetje misselijk en bang van. Maar goed, we komen er vanzelf achter. Verder is de dag mij prima verlopen en volgens de arts zou ik morgen al weer moeten kunnen werken als ik me goed genoeg voel. Ik hoop dat dit kan, want heb echt geen zin om dagen af te wachten en niks te doen. Ik zal over een paar dagen een update plaatsen! En eventuele tips en tricks voor een minder pijnlijk en sneller helingstraject zijn natuurlijk welkom. 🙂

Greetz en succes voor mensen die door hetzelfde gaan!

Erik

 

Deel 2:

Inmiddels ongeveer 85 uur verder sinds de ingreep en ik heb heel erg last van ups en downs. De dag na de operatie en ook de nacht vielen me heel erg mee. Dag twee was ook goed te doen, verband verwijderd en uiteraard wel geschrokken van de aanslag die daar gepleegd was.  De huid direct onder de eikel is als het ware naar buiten gevouwen en vast gehecht aan de rest van de penis en redelijk opgezwollen. Ook de eikel was blauw en opgezwollen. Gelukkig viel de pijn mee en daarom die avond gewoon gewerkt: Grote fout!!! Mocht u hetzelfde overwegen, doe dit niet, ookal voelt u zich prima net als ik. Het werken zelf ging goed maar toen ik thuis kwam stortte ik meteen in. Heb ook de hele nacht niet kunnen slapen en zag de volgende ochtend dat de hechting bij het toompje ook is gaan etteren. De hele dag ellendig en ziek in bed gelegen met een stekende pijn tussen de benen.Ook maar voor de zekerheid mijn uroloog gebeld, het etteren hoeft gelukkig geen probleem te zijn zolang ik de wond elke dag twee keer schoonspoel, maar fijn is het zeker niet. Afgelopen nacht gelukkig iets beter geslapen, werd helaas wel om 6 uur al wakker vanwege een trekkende en pijnlijke erectie, die helaas pas na een minuut wegtrok. Verder voelde ik me de rest van de dag wel goed, alleen doet het allemaal wel een stuk meer pijn beneden nu, en de hechting ettert nog steeds. Maandag denk ik toch maar even bellen voor een eventuele controleafspraak, die oorspronkelijk niet nodig was. Dus een tip voor iedereen: hoe goed je je ook voelt en ookal zegt je arts was anders: neem zeker de eerste paar dagen rust!

 

Deel 3:

Hallo besneden mannen,

Ik ben inmiddels meer dan een week verder sinds mijn besnijding en het leek me wel weer leuk om even een updateje te doen. Ik had de afgelopen week veel last van irritatie in de vorm van pus en twee dagen geleden ook bloed. Ook leek het alsof mijn eikel een beetje aan het vervellen was of iets wat daar op leek. Ook leek de zwelling eerder toe te nemen dan wat anders, dus voor de zekerheid toch een drietal telefoontjes gepleegd naar het ziekenhuis, zodat ik vanmorgen toch maar eens langs kon komen voor een controle. Gelukkig waren ze niet heel erg onder de indruk van mijn situatie en zeiden de irritatie normaal is, goed blijven wassen zonder zeep en proberen geen gaasjes enzo te gebruiken. De zwelling zou over de loop van de komende weken gewoon volledig wegzakken. Met een gerust hart ben ik weer naar huis gegaan.

Verder gaat het helingsproces wel goed, de nachtelijke erecties zijn beter uit te houden en ik werd vanmorgen ook niet wakker van de pijn, maar gewoon van mijn wekker. Ik kan ook redelijk uit de voeten met de penis los in de boxer, zonder gaasjes en vaseline: de gevoeligheid is niet te extreem meer en de wondrand blijft ook niet meer constant overal aan plakken. Onaangekondigde tikken zijn nog wel naar, en op de plekken van de hechtingen is het nog wel gevoelig als er een aanraking plaatsvindt op de hechting zelf of hierbij in de buurt. Ik zie hier en daar dat de wond ook al aan het dichten is, maar er is nog wel een lange weg te gaan voordat deze rondom helemaal dicht zit, dus voordat bij mij de hechtingen eruit gaan vallen zal zeker nog wel een week duren denk ik. Vanavond voor het eerst weer proberen te werken na een week ziek thuis te hebben gezeten na mijn eerste poging vorige week. (wat echt niet slim was)

Verder heb ik nog twee tips voor mannen die nog besneden moeten worden of net besneden zijn. Eentje is dat je je goed moet voorbereiden op de mentale kant van dit genezingstraject, want dit valt me erger tegen dan de physieke pijn die er bij komt kijken. Zeker de eerste paar dagen vroeg ik me elke seconde van de dag af of het allemaal wel goed ging, of ik niet iets fout deed of beter kon doen, of ik niet naar het ziekenhuis moest, of het er allemaal wel goed uit zou komen zien. Dit lijdt tot erg veel stress, terwijl dit in principe niet nodig is. Bij de kruitvat verkopen ze stress verlichtende pillen, die mij toch wel geholpen hebben, dus dit is een optie als je hier last van krijgt. 

Mijn tweede tip is voor als je iets verder bent en die helpt mij nu vooral heel erg: zorg dat je een badjas in huis hebt! Als je de hele dag niks hoeft is het heel fijn om zonder boxer met de blote penis de hele dag in je badjas rond te lopen. Dan heb je ook niet de nare ervaring van het erin en eruit halen van je piemel uit je boxer bij het plassen, dit gaat op deze manier veel sneller. Daarnaast wordt de wond dan ook blootgesteld aan de lucht, dit is ook goed voor het genezen. Op zich een best voor de hand liggende tip, maar ik ben hem nog nergens tegen gekomen en bedacht me dit zelf ook pas na een paar dagen, dus ik dacht ik plaats hem toch even. Waar je wel voor op moet passen, is dat je niet teveel met je eikel over een te zachte badjas strijkt, want dan kun je natuurlijk redelijk snel een flinke stijve krijgen en dit kan zeker in het begin nog aardig pijnlijk zijn. 

Hoop dat jullie er iets aan hebben,

Greetz Erik. 

 

Deel 4:

Hallo allemaal,

Inmiddels is het alweer 5 weken geleden sinds mijn besnijdenis en vond het toch wel leuk om even te laten weten hoe het tot zo ver allemaal verlopen is in de hoop dat dit andere kan helpen en geruststellen, aangezien mijn helingsproces niet probleemloos verlopen is, maar het toch wel goed gaat.

Ten eerste wil ik zeggen dat je je echt moet voorbereiden als je hier voor kiest, want je leven wordt echt een paar weken geen pretje en het verandert je leven op een aantal manieren. Zeker de eerste week vond ik echt een nachtmerrie, met slapeloze nachten, een flinke bult met stress en natuurlijk behoorlijk wat pijn. De gevoeligheid is in het begin echt naar, opstaan en gaan zitten is vervelend en je kan echt bijna niks eigenlijk, zonder dat je het constant voelt. Voor mij duurde dit ongeveer 8 dagen, hierna werd het per dag beter. Ik ben toen ook weer echt begonnen met werken en dit ging vanaf toen ook echt weer goed. Dit deed ik toen nog wel met een gaasje om de wond (dit doe ik nu nog steeds als ik ga werken, maar de wond is inmiddels dicht en dit doe ik puur voor de zekerheid). 

Na ongeveer twee weken ging het echt al weer aardig goed en was mn leven wel aardig zoals t was, ik kon gewoon weer alles eigenlijk en had niet echt pijn meer of last van overgevoeligheid. Allen was wrijving van mijn nu redelijk gewende eikel tegen mijn boxer redelijk opwindend. Toen heb ik voorzichtig geprobeerd te masturberen. Dit ging wel goed, en ik kwam tot een orgasme. Dit deed wel pijn, omdat de eikel dan extra aanspant en toen kwam er veel druk te staan op de wond. Dit was dus misschien niet zo slim, en heb ik de weken daarna ook niet meer geprobeerd, om het eerst maar even volledig te laten genezen. 

Na ongeveer 3 weken waren er een aantal hechtingen uit en zaten de meeste ook al wel los, dus besloot ik deze er zelf uit te peuteren, want eigenlijk zorgden alleen de hechtingen nog voor ongemak. Dit ging heel makkelijk, maar was de rest van de dag wel redelijk  gevoelig. Dit was de dag erna gelukkig helemaal weg en heb vanaf toen tot op het moment geen pijn meer gehad. 🙂 Een aantal dagen daarna ging het zo goed, dat mijn vriendin en ik besloten om voor het eerst een poging tot seks te doen. Dit ging opzich wel goed en deed geen pijn. Het duurde alleen heel lang voordat ik tot een orgasme kwam, terwijl dit weer de eerste keer was dus ik dacht dat t echt heel snel zou gaan. Ik was daarna wel erg bang dat bijna al het gevoel uit mijn penis was en dat het altijd heel lang zou duren voordat ik klaar zou komen. De rest van de avond was mijn penis redelijk gevoelig en de dag erna was de plek waar de wond zat een beetje rood maar ik had voor de rest nergens last van. Nu was het van de week tijd voor poging twee, en tot mijn opluchting ging dit al veel beter. Het voelde veel fijner en ik kwam gelukkig na een aantal minuten al klaar. Ook heb ik gister voor het eerst getest of normaal masturberen nog mogelijk was en dit ging ook prima.

In het dagelijks leven merk ik toch wel flink verschil. Het blijft wennen om een losse eikel in je onderbroek te hebben liggen, maar dit is inmiddels totaal niet meer onaangenaam. Ook is plassen echt anders, omdat je geen plas meer langs je voorhuid voelt glijden, dus je voelt bijna niet dat de plas de penis uit gaat. Daarnaast is er ook geen wrijving meer langs de voorhuid, dus in mijn geval is de straal veel krachtiger, dus ik moet thuis wel mikken om niet over de wc heen te plassen, dit ging in het begin nog wel eens fout. Douchen gaat inmiddels wel weer als vanouds, in het begin moest ik wel uitkijken dat er niet water direct op de penis kwam, maar dit is nu eerder fijn dan dat het pijn doet. 

Het enige wat bij mij nog moet verbeteren eigenlijk zijn de zwellingen. Het stuk huid tussen de onderkant van de eikel en het litteken is nog steeds roze en hier en daar nog opgezwollen. Het is niet pijnlijk, maar ik ben redelijk los besneden en het is nog mogelijk om de huid van de schacht deels over de eikel heen te bewegen. Alleen gaat dit nu nog wat lastiger door de zwellingen. Mocht dit na 6 weken na de ingreep nog niet volledig verdwenen zijn, ga ik voor de zekerheid nog even langs de uroloog, maar dit heeft geen noodzaak en zorgt verder niet voor problemen, het is alleen lelijk. 

Om te eindigen wil ik vooral zeggend dat ik tot nu toe vind dat de voordelen zwaar winnen van de nadelen. Ik vind het zeker vooral de laatste week echt fijn dat het gebeurd is. In mijn geval was seks echt amper te doen met hou erg mijn phimosis was en masturberen was soms ook pijnlijk als ik niet oppaste. Het was onmogelijk om schoon te houden en sinds ik wist dat ik phimosis was ik er elke dag onzeker over. Dit is allemaal verleden tijd. Seks gaat nu makkelijk is voelt fantastisch, die verhalen over dat dit niet het geval is na een besnijdenis is onzin. Ook masturberen is nog steeds prima mogelijk. Het doet geen pijn meer en ondanks de plaatselijke zwellingen vind ik mijn penis er als totaal ook een stuk mooier uitzien. Ik ben nog steeds maar 5 weken verder maar begin er met de dag blijer mee te worden en ben erg gerust gesteld nu ik weet dat alles nog werkt. Ik raadt het voor nu in elk geval iedereen aan die ook maar iets van phimosis heeft, of iets anders waardoor besnijdenis een optie is. Of ik het zou doen als ik een gezonde voorhuid had weet ik niet omdat ik gewoon nooit heb geweten hoe dit is bij bijvoorbeeld seks. Maar ik vind het tijdens het normale leven en ook het douchen veel fijner en frisser zonder voorhuid. Ik heb er absoluut geen spijt van!!! Ik zal over een tijdje nog wel weer een keer een update doen.

Bye, Erik. 


ReageerCitaat
Klaas staak
(@klaas-staak)
Nieuw lid
Lid geworden: 9 maanden geleden
Berichten: 1
19/10/2019 5:10 pm  

Hallo allen,

5-6 weken geleden ben ik besneden in verband met een vernauwde voorhuid. Het herstel is naar mijn idee goed verlopen. Zelf ben ik wel wat onzeker over het resultaat. Op de plekken waar de hechtingen gezeten hebben zitten wat verdikkingen. Ook zie je een verdikte litteken rand. Ik was benieuwd of jullie dit ook ervaren en of dit normaal is.

De arts geeft aan dat het er netjes uit ziet maar zelf ben ik wat onzeker. Ik heb ook gekeken naar litteken crème. Ik weet niet of dat zou helpen op vermindering.

Groet,

Klaas


ReageerCitaat
Hans
 Hans
(@Hans)
Gast
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 1
27/10/2019 6:59 pm  

Hallo, ben 53 jaar en 4 weken geleden besneden.

Wellicht fijn voor iemand om eens een verhaal te kunnen lezen van een ervaring met wat complicatie van los geraakte hechtingen.

Operatie ging goed, 45 minuten en de voorhuid verwijderd. Laag besneden, dicht tegen de eikel aan dus alle binnenblad en toompje verwijderd. Mooi ingepakt en tube vaseline meegekregen. En het advies, geen seks voor 3 weken. Dus ik dacht nou dat valt mee. Pillen ingenomen tegen de pijn. Eerste nacht valt mee, de gevreesde erectie blijft uit (of niet gemerkt)

De tweede dag het verband eraf zoals voorgeschreven en ik mag douchen. Ja wanneer smeer ik nu de vaseline, dus ik heb het meteen maar er op gedaan. Verband mag er af blijven maar dat lijkt me maar vreemd, vocht uit de wond en dat dan in me onderbroek, nou nee. Dus een verbandje aan de stam van me penis geplakt en los in me onderbroek gelegd.

Na paar dagen merk ik dat de erecties die je in de nacht toch krijgt zijn effect hebben. Een paar hechtingen onder mijn penis (waar ook toompje zat) zijn weg. Er komt veel vocht uit en de wond stinkt. Dit blijkt normaal te zijn als ik na een week de arts nog een bel. Ook de open wond gaat wel weer dicht. (ik lees later hoe). Vaseline smeer ik nog steeds, en wikkel ook verband geheel om de penis ter hoogte van de wond.

De wond onder gaat niet snel dicht, het lijkt als een gapend gat. Ook zie ik geel weefsel, wat later wit wordt. Spoel elke dag twee keer onder de douche en op advies van een vriendin geen badedas, maar gewoon water. Vaseline smeer ik nog steeds, maar wil er eigenlijk mee stoppen om te zien of de wond dan beter dicht gaat. Dat doet het niet echt.

Na twee weken nog niet veel vooruitgang onder, bovenop gaat het best goed. Wond ruikt niet. Hechtingen die deels nog zitten verwijder ik. In de gaatjes begon het al te ontsteken. Omdat onder nog niet echt opschiet vraag ik nog eens advies van een arts, hij stelt me gerust. Gewoon doorgaan zo.

Ik lees daarna zo veel mogelijk (wond herstel en zo) de open wond zoals het heet heelt van binnenuit. Maar dit gaat best langzaam. Ook lees ik dat afdekken toch beter is en ook dat een vochtige wond sneller herstelt. Zo lees ik over een hydrocolloïde gel, maar lees ook over Hansaplast wondzalf en zalfje wat ook ontstekingen remt.

Ik heb gelukkig geen ontstekingen. Was me handen steeds en gebruik een desinfectie middel voor me handen. Kan je kopen bij Etos. En de eerste twee weken heb ik ook handschoenen gebruikt. Ik besluit de hydro gel te halen bij de apotheek. En vanaf dat moment alleen nog de wond onder af te dekken met gaasje.

De wond onder gaat langzaam vooruit, gat is minder diep, ik zie nieuw weefsel. Na drie weken is het bovenop best wel goed. Onder gaat wel vooruit, maar langzaam. De hydro gel doet denk ik zijn werk (ook al is het placebo is, dan nog lijkt het zo beter te gaan)

Na vier weken is het bovenop goed, en onder is een groot deel van het gat dicht, maar nog niet helemaal herstelt. Het gaat goed vooruit, maar moet nog geduld hebben. Onder mijn eikel heb ik nog wel een dikkere bolling rondom zitten op de plek waar ik denk dat de dicht gebrande huidrand zit. Hoop dat dit minder wordt op zijn tijd.

Hoop dat jullie hier iets aan hebben.

Succes Hans.


ReageerCitaat
rickvisser33
(@rickvisser33)
Nieuw lid
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 1
17/11/2019 5:08 pm  

Ik moet een besnijdenis krijgen vanwege een krappe voorhuid. Ik ben van plan om de besnijdenis te laten uitvoeren in een besnijdenis kliniek.

Alleen bij de besnijdenis kun je kiezen of je het toompje wil houden of verwijderen, Op internet had ik gelezen dat als je het toompje laat verwijden, dat veel gevoel weg gaat. Maar het verwijderen van het toompje geeft wel een mooier resultaat.

 

Zijn er mensen die mij misschien kunnen adviseren of ik het toompje moet laten zitten of verwijderen?


ReageerCitaat
Leon6
(@leon)
Actief lid
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 4
27/11/2019 5:28 pm  

Hoi Rick,

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen over het verwijderen van het toompje en wat dat betekent.

Omdat mijn toompje was gescheurd, vanwege lichen sclerosus, moest het worden “doorgenomen” volgens de dame die bij mij de ingreep deed. Dat doornemen betekende dus het volledig verwijderen van het toompje. Het duurde even voordat alles goed genezen was maar nu alles, 10 maanden na dato, volledig hersteld is kan ik zeggen dat het verwijderen van het toompje een optisch mooi resultaat geeft. Het gevoel in de penis verandert sowieso na een circumcisie en het verwijderen van het toompje heeft bij mij in elk geval qua gevoel en beleving geen problemen gegeven. Toegegeven, het gevoel dat je in het toompje hebt is weg maar alles in ogenschouw nemend vind ik het achteraf totaal niet erg. Het is een soort herontdekken van je lijf zeg maar. 

Succes met de ingreep en hou je ons op de hoogte?

 


ReageerCitaat
robdenbosch
(@robdenbosch)
Gebruiker Moderator
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 7
30/11/2019 3:38 pm  

Eens met wat Leon hierboven schrijft.

Bij mij is het toompje ook verwijderd ("doorgenomen") en mijn pik is nog steeds even gevoelig op die plek aan de onderkant van de eikel waar het toompje vroeger zat. Stimulatie ervan voelt zelfs intenser, vind ik, dat is natuurlijk persoonlijk, maar het gevoel is zeker niet weg. 


ReageerCitaat
will
 will
(@will)
Gast
Lid geworden: 7 maanden geleden
Berichten: 3
17/12/2019 12:05 pm  

Ik heb een vraag Hans,

 

Ik heb ook de verdikte rand net boven de eikel, is deze bij jou nog geslonken? Bij mij voelt deze namelijk nog hard aan (alsof het littekenweefsel is). Ik hoor graag nu je ervaringen hoe de wond verder dicht is gegaan.

 

mvg,

 

Will


ReageerCitaat
Jeroen
 Jeroen
(@Jeroen)
Gast
Lid geworden: 6 maanden geleden
Berichten: 1
02/01/2020 3:48 pm  

He  eigenlijk altijd al een strak velletje gehad, maar nooit durven zeggen

De schoolarts vroeg me toen ik 16 was of alles daar werkte en ik stamelde.

Laat maar zien zei hij en ik schaamde me kapot natuurlijk, ik wist dat het daar niet goed was en was ergens blij dat er iemand naar keek, en anderzijds bang voor wat er gaat komen.

Met de brief naar huis en de uroloog stelde voor om een volledige besnijdenis te doen. Er werd niet gesproken over hoog of laag los of strak.

Naar wat Google had ik wat plaatjes gevonden van Amerikaanse besneden mannen. Hoog en strak besneden dus. Ik dacht dat het er zo uit moest zien.

Geen velletje  en geen toompje meer.

Nu alles gebeurt is hebben ze me dus los en laag besneden en het toompje laten zitten. Ben nu 23 en ik ben blij dat het gedaan is, den ze het maar eerder gezien☺


ReageerCitaat
Mathis
 Mathis
(@Mathis)
Gast
Lid geworden: 4 maanden geleden
Berichten: 1
25/02/2020 1:23 pm  

Op 20/02/2020 heb ik mij laten besnijden. Ik ben een jongen van 20j en heb hier al veel langer last van gehad. Sinds mijn 14-15 wist ik al dat er iets mis was omdat mijn voorhuid naar achter trekken voor redelijk wat pijn zorgde. Ik had er nooit echt last van omdat ik nooit een serieuze relatie heb gehad waardoor ik dus ook geen geslachtsgemeenschap had met iemand. Nu kwam plots de vrouw van mijn leven in beeld en we waren ook al een aantal weken samen totdat ze me vragen begon te stellen over waarom ik nu eigenlijk nog niet ik actie ben geschoten en niet heb geprobeerd om seks te hebben met haar. Na lang aarzelen heb ik dan toch besloten om het er met haar over te hebben. Iets wat ik nog met niemand eerder had gedaan omdat ik me er erg voor schaamde en ook wel wat last had van uitstelgedrag op dat vlak en het altijd maar verder uitstelde totdat het uiteindelijk echt nodig was. Nu heeft zij mij verteld dat ze daar geen enkel probleem mee had maar ze wou wel het liefst dat ik een besnijdenis zou ondergaan zodat we toch seks zouden kunnen hebben in onze relatie. Natuurlijk dacht ik er exact hetzelfde over en dus heb ik maar een bezoek gebracht aan de dokter. Die raadde me in eerste instantie nog aan om een bepaalde zalf te gebruiken om mijn voorhuid zo losser te krijgen, helaas werkte dit niet super goed.. De zalf die ik meekreeg kon ik zelfs niet eens aanbrengen gewoon omdat het naar achter trekken van mijn voorhuid zoveel moeite was voor mij en het deed ook echt gewoon zeer. Dus, tijd voor een tweede bezoek aan de dokter dacht ik dan maar. Hij vertelde me dat de operatie niet zo'n grote ingreep is en dat ik ook niet moest stressen om de gevolgen ervan. Gelukkig ben ik ook iemand die al enkele operaties achter de rug heeft dus weet ik al dat vanalles opzoeken op voorhand niet echt veel zin heeft omdat elke operatie anders is voor elk persoon. De aanloop van de operatie verliep zeer goed en gelukkig kreeg ik ook veel steun van mijn vrienden en mijn ouders. Eenmaal in het ziekenhuis (7:30) moest ik nog wachten tot 10:30 voor de operatie. Een halfuurtje voor die deadline kwamen ze mij al halen voor de operatie, ik was dolgelukkig omdat ik gewoon wou dat het voorbij was en dat ik dan eindelijk zou kunnen beginnen met de nazorg en erna gewoon seks hebben. De operatie was onder volledige narcose, ik denk dat ik een uur en half / 2u na de verdoving alweer wakker werd. Dit was op dat moment zonder pijn maar dat was dacht ik op dat moment dan ook gewoon omdat ik nog medicatie toegediend kreeg en ook nog voor een groot deel verdoofd was, maar uiteindelijk viel het heel goed mee. Pijn had ik niet echt, maar wel een lastig gevoel als mijn eikel ergens tegen aan schuurde. Mijn penis was ook heel gezwollen en hij was ook redelijk rood. Ik vond eerst dat het echt niet om aan te zien was en had al schrik dat dit zo zou blijven, maar geleidelijk aan ging deze zwelling en rode kleur ook weg (zo'n 3-4 dagen na de operatie leek mijn penis alweer normaal) Vandaag zijn we 5 dagen ver en ik moet zeggen dat ik vindt dat het heel goed meevalt om de wond te verzorgen. Pijn heb ik nog steeds niet gehad, wel een soort van branderig gevoel als mijn eikel, specifiek het gaatje/spleetje (waar urine/sperma uitkomt) ergens tegen aan botst. Ik probeer dus nog altijd van heel voorzichtig om te gaan met de bewegingen die ik maak en het voelt ook nog steeds niet helemaal hetzelfde aan, maar ik kan met een gerust hart zeggen dat het elke dag beter en beter wordt. Ook had ik de dag na mijn operatie een weekendje weg gepland, wat niet echt het slimste idee was. Wandelen was op dat moment heel lastig en voelde echt heel onprettig aan. Misschien heeft het ook wel te maken het met feit dat ik niets anders in mijn kast heb liggen dan boxershorts, natuurlijk nam ik dan de meest aanspannende onderbroeken mee die ik had, maar zelfs dat leek niet echt te helpen. De wond moet ik 10 dagen verzorgen en vanaf dan mag ik zonder enig verband in mijn onderbroek terug rondlopen. Wel heb ik nog steeds wat schrik over hoelang het nog zal duren tegen dat mijn eikel weer tegen een stootje kan en ik weer gewoon kan rondlopen zoals ervoor want vele vrienden/kennissen weten niet af van deze operatie en als ik er zo bij loop als een kip zonder kop (zoals het nu eigenlijk nog steeds is 😅) denk ik dat ze snel iets zullen merken en vragen gaan beginnen stellen. Maar ik kan je wel verzekeren dat als je er aan denkt om een besnijdenis te ondergaan dat je dat echt gewoon moet doen !! Maakt niet uit om welke reden, de dokters die we in onze westerse cultuur hebben kunnen overal oplossingen voor bieden en bij operaties zoals deze moet je zeker geen schrik hebben dat er iets fout zal lopen ! Zelf heb ik er nooit bij stil gestaan en denk ook dat dat niet zou moeten. Deze artsen zijn gespecialiseerd in dit soort dingen en het is zeker niet de eerste keer dat ze een besnijdenis moeten doen dus je hoeft geen schrik te hebben, ookal is het een operatie aan je edele delen ! Ik volg nog met een update wanneer ik het gevoel heb dat ik terug normaal kan rondlopen zonder problemen ! Bye & succes met je operatie, you can do this !!! 


ReageerCitaat
Annoniem
 Annoniem
(@Annoniem)
Gast
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 1
04/04/2020 9:12 pm  

hoi ik ben vorige maand besneden en heb er geen last meer van , althans ik heb een gele kleur op mijn eikel en mijn eikel is aan het vervellen ofzo ik wil dat de kleur en de droge eikel weg gaat 

iemand ?


ReageerCitaat
robdenbosch
(@robdenbosch)
Gebruiker Moderator
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 7
04/04/2020 10:09 pm  

Ik zou hiermee even terug gaan naar huisarts of de uroloog die de besnijdenis heeft uitgevoerd. Wat jij "vervellen" noemt is denk ik het veranderen van de huid van de nu onbeschermde eikel, maar toch goed om een deskundige te laten kijken. 

Rob.


ReageerCitaat
PaV
 PaV
(@PaV)
Gast
Lid geworden: 1 maand geleden
Berichten: 2
27/05/2020 10:09 pm  

Ik ben al eens besneden, maar ben daar niet helemaal tevreden mee, wil graag strak besneden worden dwz buitenblad geheel weg, is er iemand met advies?


ReageerCitaat
robdenbosch
(@robdenbosch)
Gebruiker Moderator
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 7
30/05/2020 3:11 pm  

Dag PdV, je moet je vraag in ieder geval bespreken met de Uroloog die de besnijdenis heeft uitgevoerd. Het belangrijkste is dat je zelf het gevoel hebt dat je óók bij een erectie met minder huid toekunt. Als bij een erectie de huid al erg strak staat, dan zal ook de Uroloog het afraden. 

Iets anders is het toompje (frenulum): soms laat men bij een besnijdenis hiervan een klein stukje op zijn plek omdat er voorhuid aan zit die niet is weggenomen. Als die voorhuid alsnog wordt weggenomen dan zal ook dat toompje eraf gaan. Wellicht denk je dat je dit toompje nodig hebt voor seksuele opwinding, maak ik kan uit ervaring vertellen dat dat daarvoor echt niet uitmaakt. 


ReageerCitaat
Albert
 Albert
(@Albert)
Gast
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 5
02/06/2020 7:35 am  

Niet alle urologen en klinieken doen aan herbesnijdenissen. Voor een herbesnijdenis om estetische redenen zal je wel naar een kliniek moeten gaan. De arts daar kan je wel adviseren hoe strak het bij jou kan worden, al "durft" de één daarbij strakker te gaan dan de ander. Ik heb zelf voor mijn her gezocht naar een arts die goed was is in de door mij gewenste stijl/strakheid.


ReageerCitaat
Pagina 2 / 2 Vorige

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub