Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

In welke kliniek ben jij besneden en wat is jouw ervaring?  

  RSS

Martin
(@martin)
Lid Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 4
04/12/2018 1:55 pm  

Dag forumleden,

Graag zou ik jullie willen uitnodigen om te vertellen bij welke kliniek je bent besneden en wat jouw ervaring met deze kliniek is. 


ReageerCitaat
Joris
(@joris)
Eminent lid
Lid geworden: 11 maanden geleden
Berichten: 11
17/12/2018 10:16 pm  

Hoi,

Ik ben besneden in HMC Antoniushove. Dit is een ziekenhuis en onderdeel van het Haaglanden Medisch Centrum. Hieronder vallen ook HMC Westeinde en HMC Bronovo. Dat zijn ziekenhuizen in de regio Den Haag. Mijn behandeling was op medische gronden als gevolg van bijwerkingen op een medicijn.

Mijn verhaal is te lezen elders op dit forum onder "Mijn besnijdenis - uitnodiging om over jouw besnijdenis te vertellen". Omdat het bij mij nog maar heel recent is, heb ik de behoefte daarover een "beetje" van me af te schrijven. Hierover is inmiddels een aantal episodes verschenen. Reageer er vooral op als je wilt! Ik denk dat het delen van ervaringen zowel jezelf als mijzelf helpt. 

Voor de goede orde: vanaf het moment dat ik van de operatietafel ben afgestapt na de besnijdenis in de derde week van november jl. tot op heden heb ik geen moment pijn gehad. In mijn volgende 'epistel' op het forum kom ik met meer hierover. Dat is een positieve ervaring!

Ik ben van mening dat het ziekenhuis bij medische redenen van besnijdenis de patiënt meer zou moeten begeleiden vanaf het moment van diagnose tot en met na de behandeling. Het is namelijk nogal wat. Immers, je denkt jezelf met medicatie onder controle te hebben gekregen. Vervolgens lig je een aantal jaren pillen slikken later op een operatiebed. Er wordt bij je weggesneden. Het is geen blindedarm of een kies achter in je kaak (ik heb het beide meegemaakt). Het is een deel van je identiteit; je dagelijks leven verandert opeens. Om een voorbeeld te geven: ik pis na ruim 57 jaar opeens ànders. Dat deed ik overigens al een aantal jaren zittend. Ik maak deze weken opnieuw kennis met mijn penis. Deze ontdekkingsreis gaat nog wel even duren en dat vind ik behoorlijk heftig.

Dus mijn ervaring is op dit moment alsof ik een 'roller coaster' zit. Misschien lach ik er over een maand of zes, zeven om. Nu is het enorm spannend. 

Met goede groet,
Joris


ReageerCitaat
Anoniem
 Anoniem
(@Anoniem)
Gast
Lid geworden: 9 maanden geleden
Berichten: 1
07/01/2019 6:28 pm  

Toen ik 20 was de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt bij Bento Clinics in Amsterdam. Ik was de eerste van de dag. Het was erg rustig in het pand. Ik kreeg koffie aangeboden. Voor de operatie met pin betaald. Voor de operatie werd mij gevraagd welke stijl ik voor ogen had. Dit heeft de dokter gehonoreerd. Hoe lang de ingreep precies duurde weet ik niet meer, zo'n minuut of 30 of minder. Ik weet nog dat er een elektrisch apparaat gebruikt werd om de bloedingen te stoppen. Ik ben erg tevreden met het resultaat.


ReageerCitaat
Arend
 Arend
(@Arend)
Gast
Lid geworden: 9 maanden geleden
Berichten: 2
11/01/2019 10:39 pm  

Ik ben in 2009 besneden bij BCN, vestiging Utrecht. Positieve ervaring op zich: medisch-technisch perfect resultaat, maar praktische nazorg (advies hoe wond te verzorgen e.d.) gebrekkig. Hopelijk is dat inmiddels verbeterd.

This post was modified 9 maanden geleden by Arend

ReageerCitaat
Oliver
 Oliver
(@Oliver)
Gast
Lid geworden: 6 maanden geleden
Berichten: 1
18/04/2019 8:45 pm  

Hallo,

Ik ben een jonge man van 24 jaar. Ik had voor mezelf al vanaf jonge leeftijd uitgemaakt dat ik me vroeg of laat wilde laten besnijden.

Een jaar geleden was het dan eindelijk zover. De besnijdenis en de nazorg achteraf verliep perfect. Na een aantal maanden kon ik dan ook het eindresultaat aanschouwen. Helaas ben ik niet zo tevreden. Ik heb me namelijk los en hoog laten besnijden. Ook omdat ik niet wist dat er verschillende mogelijkheden waren.

Mijn vraag is dan ook, is het mogelijk om een besnijdenis opnieuw te laten uitvoeren. Ik had het namelijk wat lager gewild en strak. Zodat de eikel ook in slappe toestand mooi bloot komt te liggen. Indien mogelijk kennen jullie enkele klinieken aanraden die dit uitvoeren. Ik kom namelijk uit België.

Alvast bedankt.


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub