Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

Wie heeft de nieuwe site opgezet?  

  RSS

Nico
 Nico
(@Nico)
Gast
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 1
16/10/2018 9:36 pm  

Fijn dat besnijdenisinfo.nl, na jaren geleden opeens met forum en al offline te zijn gegaan, op een nieuwe manier weer terug in de lucht is. In Nederland was helaas geen enkel forum te vinden. Maar wie zit hier achter? Is dit dezelfde eigenaar als vroeger of is er een nieuw groepje opgestaan? Of is dit een belangenbehartiger? Zou het fijn vinden hier wat duidelijkheid over te hebben.


Ronny vond het leuk
ReageerCitaat
Martin
(@martin)
Lid Admin
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 3
23/11/2018 3:06 pm  

Goedemiddag Nico en forumleden!

Allereerst excuses voor mijn late reactie. Gedurende mijn jongere jaren heb ik veel aan de website Besnijdenisinfo.nl en haar forum gehad. Binnen mijn vakgebied marketing ben ik veel met websites bezig en een tijd geleden zag ik tot mijn verbazing dat het domein Besnijdenisinfo.nl vrij kwam; de website was dus niet meer online. Omdat ik het fijn vond dat er zoiets als Besnijdenisinfo.nl op internet te vinden was en ik van mening ben dat er altijd een mogelijkheid moet zijn om zulke onderwerpen (anoniem) te kunnen bespreken, besloot ik om de website in vrije tijd weer nieuw leven in te blazen.

Het doet mij deugd om te zien dat er mensen zijn die elkaar hier in kunnen helpen door advies te geven en ervaringen te delen. 

Overigens ben ik uiteindelijk niet besneden, maar had ik wel last van een zogenoemde Spaanse kraag. Volgens de huisarts was besnijdenis niet noodzakelijk en heb ik het onder controle.

Groet,

Martin

This post was modified 3 weken geleden by Martin
This post was modified 1 dag geleden by Martin

Ronny vond het leuk
ReageerCitaat
Joris
(@joris)
Actief lid
Lid geworden: 2 weken geleden
Berichten: 2
10/12/2018 9:21 pm  

Beste,

Omdat ik nog maar kort geleden besneden ben, rol ik van de ene in de andere ervaring. Daarom ben ik twee weken geleden begonnen mijn verhaal te vertellen op deze site. Ik wil daar graag nieuwe ervaringen aan toevoegen. En dan bij voorkeur toegevoegd aan mijn eerste verhaal. En dan een van de komende dagen of weken weer een aanvulling. Hoe doe ik dat op deze site? 

Met goede groet,
Joris

P.S. Ik ben ingelogd. Ik vraag me af of deze vraag nu ook onder mijn account komt te hangen.. Ik denk dat ik dit pas zie als ik nu een <add>  doe. 


ReageerCitaat
Martin
(@martin)
Lid Admin
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 3
11/12/2018 2:13 pm  

Dag Joris,

Bedankt voor je bericht. Je kan onderaan bij je eerste bericht op het knopje Wijzig klikken. Je krijgt dan de mogelijk om je eerste bericht aan te passen en eventueel tekst toe te voegen. Dit kan je elke keer doen wanneer je weer een aanvulling wilt doen. Ik heb dit zonet al even voor je gedaan.

Groet,

Martin


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub