Ervaring met crème

Hieronder het verhaal van Mike, die duidelijk geholpen is met de crème.
Merk wel op dat zoals Dr. Delaere hierboven al vermeldde, nog niet helemaal duidelijk is of de crème ook bij volwassen mannen even goed werkt. Echter, voor mannen die liever niet besneden worden en hun voorhuid liever behouden is het altijd de moeite waard om deze crème te proberen.

 

Door Mike

Hier dan mijn verhaal, ik heb/had ook last van een nauwe voorhuid, ik kan de penis gewoon wassen e.d., de vernauwing is niet ernstig. Het vrijen kon ik niet met de eikel bloot, want als ik de voorhuid naar achteren had ging het naar een paar minuten veel pijn doen, en er ontstond een spaanse kraag.

Ben bij de uroloog geweest, die adviseerde besnijden, ik wist echter geen beslissing te nemen en heb dus tot op heden geen afspraak daarvoor gemaakt.

Ik had echter al eens gelezen van een bepaalde crème die in Amerika veel wordt toegepast, als je op een zoekmachine als google.com ” phimosis steroid cream ” intikt krijg je verschillende verwijzingen.

Het blijkt dat zo’n 75% goed reageert op het gebruik van deze crème.

Ik had zo’n verhaaltje uitgeprint en meegenomen naar mijn huisarts om te vragen of hij het goed vond als ik de crème zou proberen.Hij vertelde dat hij hier net een cursus over had gehad, en deze crème alleen nog maar bij hele kleine kinderen had toegepast. Maar hij wou wel meewerken, dus ik kreeg een recept.

Deze zalf heeft mij zover geholpen dat ik nu kan vrijen met de eikel bloot zonder pijn en spaanse kraag, ook kan ik de hele dag mijn voorhuid naar achteren hebben zonder na 1 uur een spaanse kraag te krijgen.

Het besnijden heb ik dan ook maar links laten liggen.

Er is nog steeds wel een lichte vernauwing aanwezig, maar zolang ik zonder pijn met blote eikel kan vrijen e.d. maak ik mij daar niet druk om.

Wil je dit ook proberen vraag je dokter dan om de volgende crème: Dermovate crème, 0.05% clobetasol.

Het is heel goed mogenlijk dat je huisarts nog nooit heeft gehoord van deze behandeling, want deze is vrij nieuw in Nederland, in het buitenland wordt dit al jaren toegepast.

Laat je dus niet afschepen met een ” ik weet het niet ” het kan je namelijk een voorhuid schelen!! Dan maar naar een andere dokter.